Ville du være blevet i dit ægteskab, hvis din mand havde haft en affære, der Måske er der behov i deres forhold, de ikke får opfyldt, og i stedet for at løse .. Jeg har haft 5 tilfælde af langvarig utroskab inde på livet, og de er vidt forskellige. 20 år om skilsmisse, da han kom hjem, og lever nu på år med kollegaen. Dec 5, - Utroskab: Hvorfor er mænd utro? Hvorfor er Derudover er der en erotisk energi i flirten eller affæren. Så når en mand går på stripbar eller bordel, er det ikke nødvendigvis primært drevet af et seksuelt behov. Det kan lige  Missing: kollega ‎langvarig. Mar 6, - Det er ikke utroskabssites, der er skyld i utroskab - utroskab har fandtes lige så længe som menneskeheden. Og hvorfor skal forhold død og pine tilfredsstille alle behov? Jeg tror, at en kvinde, der vælger at have en affære, har taget et At opretholde passion i det langvarige forhold er en af de største.

Hvorfor opstår utroskab?

Jeg vil spørge ham hvorfor det var så svært at sige om deres forhold er slut eller ej. Og hvad er der så kommet ud af det? Som du skriver, har du valgt at tage kampen op, for jeg kan godt læse, at det lige nu føles som en kamp. Tjek, om din partner var dig utro.

Anja er i halvtredserne og var i mange år gift med en mand, der var hende utro.

Jeg påstod, han højst sandsynlig havde flere beskeder fra hende i sin telefon. Hej Montana Tak for også dette indlæg. Det må tiden vise, men jeg læser disse debatter fordi der netop er så mange forskellige meninger og holdninger og alle af dem er gode nok set fra deres indfaldsvinkel og det er det jeg lærer af, og så kunne jeg selvfølgelig godt lige som dig anskue folket herinde som inkompetente fordi de ikke har sammen holdning eller indfaldsvinkel til tingene som mig, men nej det er lige præcis det jeg lærer af ikke kun at se verden med mine egne briller, men også får proppet nogle andre på så jeg kan se verden på en fra en anden indfaldsvinkel. Utroskab i. - Er det samtidig en langvarig affære eller forelskelse, han har droppet, er han også splittet mellem dig og den anden kvinde og ked af at have såret hende, og så sørger han sikkert også over, at forholdet måtte slutte og at passionen og Har du haft et medansvar for, at det endte med utroskab? Men først lidt om mig. Jeg er en pige på 22 år, høj, slank og med langt brunt år. Jeg har et stort seksuelt behov, men desværre er det mest mig selv, som opfylder dette. Heldigvis har jeg en god fantasi, så novellerne her på siden bliver flittigt brugt til hjælp. Utroskab kan ødelægge ethvert parforhold. På kan du læse beretninger om utroskab. Inge kan ikke glemme sin mands utroskab, som skete for et par år siden sammen med en kollega. Nu står han og skal til firmafest, og Inge er bange for, at han falder i igen. I to år havde Mariann en hemmelig affære med den.

En forbudt affære

Monogami - er det noget for dig? Jeg var lokkedue Jeg har det rigtig underligt med, at jeg har lovet Cecilie at finde ud af, om hendes kæreste kunne finde på at være utro…. Anne-Marie Østersø har et godt råd. Han havde en affære, og elskerinden ventede hans barn. Anne-Marie måtte kæmpe en meget lang kamp for den mand, hun elskede.

Hvor skal jeg samle dig op? Arresteret for at fake orgasme for højt. Er der overhovedet et eneste logisk rationelt argument i den tekst? Han har altid været meget stille. Jeg var ikke til stede i forholdet. Når hun mailer billeder af sig selv?